Trainingen

Binnen de ExtraMile Academy kun je een opleiding op verschillende niveaus volgen tot senior coach of trainer. De Coach Academy (level 1) vormt de basis

ExtraMile – Coach Academy

Heb jij een passie om mensen te begeleiden naar betere resultaten op werk of persoonlijk vlak? Bij de Extra Mile Academy van Humanication leer je hoe dit te realiseren op een professionele manier met behulp van eenvoudige, verhelderende en uitdagende interacties.

Meer info

ExtraMile – Senior Coach

Wil je effectief kunnen ingrijpen in complexe trajecten? Tijdens de senior coachopleiding leer je tweetallen binnen verschillende relatiecontexten, zoals persoonlijke, intieme relaties, families en professionele samenwerkingsverbanden begeleiden.

Meer info

Extramile – Trainers Academy

Als trainer daag je mensen uit in het ontdekken, ontwikkelen en benutten van hun potentieel. Trainers zijn energiek, doortastend en empathisch en een voorbeeld in hoe om te gaan met allerlei situaties in het leven.

Meer info

ExtraMile Academy is voortgekomen uit twintig jaar ervaring en ontwikkeling op het gebied van communicatie, training en coaching en is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en verbonden aan de BSL-Business School Lausanne, Zwitserland.