Trainingen

De basis van het persoonlijke ontwikkelingstraject is de Essence training. De gereedschappen en ervaringen uit deze training vormen het fundament voor de andere persoonlijke ontwikkelingstrainingen.

Essence

Wil je jouw geluk en succes vergroten op een eenvoudige en krachtige manier? Ontdek en verdiep jouw talenten in onze basistraining.

Meer info

Source

Ben je benieuwd wat jij kunt bereiken als je vol in je kracht staat? Tijdens de Source leer je jouw innerlijke kracht in te zetten.

Meer info

Beyond Doubt

Wil jij je keuzes maken op basis van je intuïtie, voorbij angsten en twijfels? Go beyond!

Meer info

Powerful Freedom

Powerful Freedom is een verdiepingstraining voor Essence graduates die willen kijken naar de mechanismen achter hun verhalen om volledig voor excellence te gaan.

Meer info
10 procent korting

Train met voordeel

Essence Source = 10% voordeel

Ben jij van plan om zowel onze Essence training als de Source training te gaan volgen. Bij inschrijving voor beide trainingen ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

Neem contact op

I learned to control my emotions and choose positive thoughts in any situation

- Dario

Janine Brinkman
Trainingsadviseur & Coach

Vragen of advies nodig?

Wil jij weten welke training het beste bij jou past? Neem contact op voor aanvullende vragen en/of advies.

020 506 2070
info@humanication.nl

Persoonlijke training volgen?

De persoonlijke ontwikkelingstrainingen en cursussen van Humanication zorgen ervoor dat je meer controle over je leven krijgt, meer zelfvertrouwen krijgt, assertiever wordt en je relaties en prestaties verbeteren. Na de Essence Training kun je de Source Training volgen. De Source Training zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over situaties ongeacht de omstandigheden. Na het volgen van de ‘Source In Life’ training kun jij beter omgaan met negatieve situaties. De ‘Beyond Doubt’ training is ervoor om te werken aan jouw toekomst. Door de trainingen van Humanication maak je een persoonlijke ontwikkeling door waarmee je aan je toekomst kan gaan werken.

Naast persoonlijke ontwikkelingstrainingen en cursussen, verzorgen wij ook zakelijke trainingen en relatie trainingen.