Essence

Wil je jouw geluk en succes vergroten op een eenvoudige en krachtige manier? Ontdek en verdiep jouw talenten in onze basistraining.

Meer info

Exciting Performance

Je zult ervaren dat je excitement kunt inzetten om doelen te bereiken en daarmee jezelf te overtreffen (excellence).

Meer info

Be Authentic

Be Authentic is een diepgaande training voor ambitieuze professionals, ondernemers en managers die een verschil willen maken en die bereid zijn actie te ondernemen.

Meer info

Mile Runners

Wil jij met zelfvertrouwen persoonlijke groei in jouw dagelijks leven implementeren? Daag jezelf dan na de Essence training uit in het MILE Runners programma!

Meer info

Outfit

Outfit is een revolutionair programma waarbij je onder begeleiding van ervaren trainers afvalt én nieuwe gewoontes ontwikkelt gebruikmakend van een andere mindset.

Meer info

Powerful Freedom

Powerful Freedom is een verdiepingstraining voor Essence graduates die willen kijken naar de mechanismen achter hun verhalen om volledig voor excellence te gaan.

Meer info

Beat the stress

Meer info

Let’s talk

Wil je de kwaliteit van het contact met je familie, vrienden en/of collega’s verbeteren en spanning verlagen? Dan is deze 1-daagse training het antwoord op jouw vraag.

Meer info

Source

Ben je benieuwd wat jij kunt bereiken als je vol in je kracht staat? Tijdens de Source leer je jouw innerlijke kracht in te zetten.

Meer info

Beyond Doubt

Wil jij je keuzes maken op basis van je intuïtie, voorbij angsten en twijfels? Go beyond!

Meer info

Make it Work

Voor iedereen die wil genieten van succesvolle samenwerkingen en duurzame relaties. In onze 3-daagse communicatietraining leer je om relaties sterk en gezond te houden.

Meer info

Mission Possible

Heb jij een passie of een droom en wil je weten hoe je deze kunt realiseren, zonder verlies van tijd en energie?

Meer info

Voor meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.