praktische informatie

Senior Coaching is voor coaches die de Coach Academy (level 1) met succes hebben afgerond en voldoende ervaring en volwassenheid hebben ontwikkeld als individuele coach. Een intakegesprek met de trainer gaat vooraf aan het programma.

Het programma bestaat uit 12 bijeenkomsten, zowel online als in Amsterdam, onder leiding van trainers Lilyan Harmsen en Yiftach Sagiv. De gemiddelde studiebelasting is ongeveer vijf uur per week gedurende vijf tot zes maanden. Na succesvolle afronding van minimaal twee begeleide coachtrajecten ontvang je een certificaat.

De prijs van de opleiding bedraagt €4500,- (inclusief BTW, trainingsmaterialen en twee supervisietrajecten).

Wil je een persoonlijk adviesgesprek met een van de trainers om je te oriënteren op je volgende stap? Neem dan contact met ons op.

Wat deelnemers zeggen

  • Ik ben veel scherper in mijn observaties en vragen. Ik zie veel eerder wanneer iemand (onbewust) zichzelf manipuleert. Het coachen van koppels is écht totaal anders én super interessant, mooi en dankbaar om te doen.

    - Arjan

  • De coachtraining van Extramile heeft een enorme positieve impact gehad op mijn leven en mijn carrière. Het voelt als een geweldige ontdekkingsreis die me heeft geleerd hoe ik anderen kan ondersteunen en begeleiden om hun volledige potentieel te bereiken.

    - Hapte