Achtergrond

Humanication is in 1994 in Nederland gestart vanuit de visie van Yiftach Sagiv, de oprichter.

Yiftach Sagiv heeft de droom om mensen waar ze ook zijn te inspireren om hun menselijk potentieel in een veilige menselijke omgeving te verkennen, door liefde, partnerschap en inspiratie. Dit realiseren van zijn visie begon in 1989 in Israël, waar hij de organisatie Humanication opstartte. 

Door belangrijke levensbedreigende ervaringen besloot Yiftach zijn leven te wijden aan het verbeteren van de kwaliteit van het leven van mensen. Deze droom wordt verwezenlijkt door middel van unieke methoden van training, coaching en andere projecten die hebben bewezen uitstekende resultaten te behalen voor zowel individuen als organisaties.

In de afgelopen 25 jaar hebben 35.000 mensen de eerste training (de Essence) gevolgd. Naar keuze hebben ze zich verder verdiept in bijvoorbeeld beter communiceren of verwachtingen verhelderen. Sommigen van hen zijn een opleidingstraject tot gecertificeerd trainer en/of coach gaan volgen.

De trainingen worden zowel in de private als in de zakelijke omgeving aangeboden. Enkele trainingen worden ook gegeven in het curriculum van de Business School van Lausanne.

Hoe beoordelen deelnemers de trainingen van Humanication?

Uit een onafhankelijk onderzoek dat is uitgevoerd door Schrameijer & Duurkoop over een periode van 6-20 maanden bij 299 oud-deelnemers, beoordeelde 88% de trainingen als Goed/excellent, 7,4% als gemiddeld en al het overige 1,3%.

Bron: Onderzoeksrapport Effectiviteit en waardering van Essence trainingen [Schrameijer & Duurkoop, 2015]

Visie en doelstelling

De visie en doelstelling van de organisatie is om mensen hun leven ten volle te laten leven, en een veilige omgeving te creëren voor anderen om hetzelfde te ervaren.

Wij zijn ervan overtuigd en het is bewezen dat leren door ervaring het enige blijvende onderricht is, en daarom is het onze visie en doelstelling het op deze manier te gebruiken. Door middel van unieke en krachtige training en coaching kijken mensen op een andere manier naar hun leven, zodat ze deze in de gewenste richting kunnen transformeren. Iedereen heeft het potentieel om het leven te creëren dat hij of zij in gedachten heeft.

Zodat we met elkaar een menselijke samenleving creëren vanuit liefde, partnerschap en inspiratie.

Onze mensen

Door de steeds grotere behoefte aan persoonlijke ontwikkeling in zowel de persoonlijke als de zakelijke omgeving groeit de organisatie gestaag. Naast ons vaste team van 15 mensen werken we samen met een behoorlijk aantal betrokken partners en vrijwilligers.

Yiftach Sagiv

Yiftach Sagiv

Oprichter & Hoofdtrainer

Lilyan Harmsen

Lilyan Harmsen

Directeur & Trainer

Cathelijne Kiwitz

Cathelijne Kiwitz

Manager kwaliteitsverbetering, Trainer & Coach

Cesar Lopes

Cesar Lopes

Trainer & Coach

Julia Sullivan Tilli

Julia Sullivan Tilli

Trainer & Coach

Carrol Terleth

Carrol Terleth

Trainer & Coach

Christel Colleij

Christel Colleij

Trainer & Coach

Janneke Stalman

Janneke Stalman

Marketing & Business Development

Janine Brinkman

Janine Brinkman

Trainingsadviseur & Manager Info Team

Anouk van Emmerik

Anouk van Emmerik

Trainingsadviseur

Laura Wit

Laura Wit

Financieel medewerker

Office manager

Office manager

Coördinator logistiek & hospitality

Resultaten van de trainingen

Door de unieke trainingsmethode die wij hanteren behalen deelnemers eindeloos veel resultaten, zowel op korte als lange termijn. Meer informatie over onze trainingen vind je hier.

  • Meer geluk en succes in alles wat je doet.
  • Verbeterde relaties met partner en familie.
  • Helderheid over wat jij wilt bereiken en het lef er ook daadwerkelijk voor te gaan.
  • Makkelijker omgaan met obstakels en belemmeringen.
  • Meer zelfvertrouwen in alle gebieden.