praktische informatie

De Extra Mile Coach Academy is een halfjaar durend programma met een 3-daagse communicatietraining, 14 wekelijkse groepsbijeenkomsten, begeleiding bij de minimaal 2 individuele coachtrajecten in de praktijk en optionele marketingtraining. Bij een succesvolle afronding ontvang je een certificaat!

De opleiding wordt 4x per jaar gegeven en kost in 2024 € 4.550,- inclusief BTW. Wanneer je de communicatietraining (Make it Work) al eerder hebt gevolgd, dan ontvang je een korting.

Na de opleiding zijn er met regelmaat upgrade avonden beschikbaar en bij voldoende praktijkervaring is het mogelijk om je verder te ontwikkelen op een volgend niveau als senior coach.

Spreekt de opleiding je aan?
Vraag dan intakegesprek aan en ontdek of het ontwikkelen tot coach bij jou past.

Wat deelnemers zeggen

  • “Hoe krachtig is het niet dat je je coachklant een praktische en professionele methode leert toepassen om niet alleen zijn huidige en maar ook toekomstige coachvragen mee te beantwoorden? Dat is nog eens empowerment.”    

    - Carin

  • Met het volgen van de Coachopleiding van ExtraMile vielen de laatste puzzelstukjes op hun plek. Wat ik voorheen nog wel eens miste in mijn coaching, is nu compleet door de opleiding. Personen die ik begeleid en heb begeleid zijn laaiend enthousiast over de resultaten!

    - Ruud

  • Het is absoluut de moeite waard. Met de inzichten en trainingen extramile kon ik mijn team en mensen om ons heen beter meenemen, Zowel het team als ik krijgen er veel voor terug in performance, creativiteit en voldoening.

    - Marc