Trainingen

Wanneer je al langere tijd last hebt van je zelfvertrouwen is het verstandig om training of cursus zelfvertrouwen te volgen. De Essence training van Humanication zorgt ervoor dat je meer over jezelf leert en leert om jouw eigen authentieke keuzes te maken.

Essence

Wil je jouw geluk en succes vergroten op een eenvoudige en krachtige manier? Ontdek en verdiep jouw talenten in onze basistraining.

Meer info

Zelfvertrouwen cursus volgen?

De persoonlijke ontwikkelingstrainingen van Humanication zorgen ervoor dat je meer controle over je leven krijgt, meer zelfvertrouwen, assertiever wordt en je relaties en prestaties verbeteren. Na de Essence Training kan je de Source Training volgen. De Source Training zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over situaties ongeacht de omstandigheden. De Source In Life Training zorgt ervoor dat je beter kan omgaan met negatieve situaties en de Beyond Doubt Training is ervoor om te gaan werken aan jouw toekomst. Door de trainingen van Humanication maak je een persoonlijke ontwikkeling door waarmee je aan je toekomst kan gaan werken.

Naast persoonlijke trainingen verzorgen wij ook zakelijke trainingen en relatie trainingen.