We doen er alles aan om een veilige trainingsomgeving te creëren voor onze deelnemers, medewerkers en vrijwilligers. We volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. We vragen hiervoor samenwerking aan alle bezoekers van ons pand, door inachtneming van de volgende maatregelen.

Sinds maart 2022 hebben we de meest strenge maatregelen losgelaten. We scannen geen QR codes meer bij de deur.

Als je klachten hebt als neusverkoudheid, hoesten, niezen of koorts zullen we je vragen naar huis te gaan en de training op een andere datum te volgen. Het zelfde geldt als een huisgenoot klachten heeft, positief is getest of geadviseerd is om in isolatie te zijn. Als je twijfelt of je wel of niet kan komen vragen we je niet te komen en contact op te nemen, om te voorkomen dat we je aan de deur moeten teleurstellen.

Bij binnenkomst reiken we optionele gezichtsschermen (face-shields) uit om te dragen tijdens de training als je dit wilt.

Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het gebouw.

Als je tijdens de training water wil drinken in de zaal vragen we je om zelf een waterflesje mee te nemen.

Gedurende de training dragen we zorg voor ventilatie in de trainingszaal en de pauzeruimtes.

Wij doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren voor jou, de andere deelnemers en ons team. Echter is deelname ten alle tijden op eigen risico. Mocht je genoodzaakt zijn om de training later dit jaar te volgen, dan verzetten we deze kosteloos voor je.

Wanneer er wijzigingen zijn in het overheidsbeleid die invloed hebben op jouw training, zullen we je daar vooraf over informeren.