Trainingen

Bij Humanication verzorgen wij een geheel traject om je leven weer onder controle te krijgen door middel van assertiviteit. Dit doen wij aan de hand van onze Essence trainingen waar de assertiviteitstraining Amsterdam onderdeel van is.

Essence

Wil je jouw geluk en succes vergroten op een eenvoudige en krachtige manier? Ontdek en verdiep jouw talenten in onze basistraining.

Meer info

Persoonlijke training volgen?

De persoonlijke ontwikkelingstrainingen van Humanication zorgen ervoor dat je meer controle over je leven krijgt, meer zelfvertrouwen, assertiever wordt en je relaties en prestaties wilt verbeteren. Na de Essence Training kan je de Source Training volgen. De Source Training zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over situaties ongeacht de omstandigheden. De Source In Life Training zorgt ervoor dat je beter kan omgaan met negatieve situaties en de Beyond Doubt Training is ervoor om te gaan werken aan jouw toekomst. Door de trainingen van Humanication maak je een persoonlijke ontwikkeling door waarmee je aan je toekomst kan gaan werken.

Naast persoonlijke trainingen verzorgen wij ook zakelijke trainingen en relatie trainingen.